Sposób przygotowania:
Bułeczki z sosem spaghetti
Półbagietki naciąć w kilku miejscach jak na zdjęciu numer 2. Następnie ser żółty, pomidora i sałatę zieloną pokroić w mniejsze kawałki.
Do naciętych dziurek w półbagietkach nakładać po troszku margaryny, a następnie do każdej sera, sałatki i kawałki pomidora (wg własnego uznania). Przygotować sos jak podano na opakowaniu. Bułki ustawić na folii aluminiowej.
Nakładać na nie po trochu sosu, starać się, aby sos dotarł także do nacięć. Zwinąć w folię aluminiową. Całość kłaść na rozgrzany na grillu ruszt i opiekać z obu stron.
Spożywać ciepłe.
Do naciętych dziurek w półbagietkach nakładać po troszku margaryny, a następnie do każdej sera, sałatki i kawałki pomidora (wg własnego uznania). Przygotować sos jak podano na opakowaniu. Bułki ustawić na folii aluminiowej.
Nakładać na nie po trochu sosu, starać się, aby sos dotarł także do nacięć. Zwinąć w folię aluminiową. Całość kłaść na rozgrzany na grillu ruszt i opiekać z obu stron.
Spożywać ciepłe.