Sposób przygotowania:
Wrapy z wędzonym pstrągiem i orzechami
Placki tortilli podsmażamy na suchej patelni do momentu jak lekko zbrązowieją. Lub możemy podgrzać je kilka sekund w mikrofalówce.
Na placku rozsmarowujemy równą warstwę serka. Orzechy prażymy na suchej patelni i drobno siekamy. Rozsypujemy równą warstwą na serku kanapkowym razem z nasionami słonecznika.
Następnie układamy liście sałaty, pokrojona w słupki czerwoną paprykę i kawałki wędzonego pstrąga. Zawijamy jeden z boków w rulon. Kroimy ostrym nożem na 2 kawałki.
Na placku rozsmarowujemy równą warstwę serka. Orzechy prażymy na suchej patelni i drobno siekamy. Rozsypujemy równą warstwą na serku kanapkowym razem z nasionami słonecznika.
Następnie układamy liście sałaty, pokrojona w słupki czerwoną paprykę i kawałki wędzonego pstrąga. Zawijamy jeden z boków w rulon. Kroimy ostrym nożem na 2 kawałki.
Konczi
niezły kąsek
Magdalena88
Marika-
misia5
Marika-
SylaUla