Sposób przygotowania:
Bułki zapiekane z szynką i serem
Wierch bułek naciąć w 4 miejscach.
Plasterki sera przeciąć na pół, na każdą połówkę ułożyć plasterek szynki. Złożyć na pół, włożyć do nacięć na bułkach.
W miseczce wymieszać ze sobą, jajko, olej, sól, pieprz, czosnek w proszku, słodką paprykę i natkę pietruszki. Tak przygotowaną mieszanką posmarować bułki. Zapiekać około 20 minut w temperaturze 170 stopni.
Można podać z keczupem.
Plasterki sera przeciąć na pół, na każdą połówkę ułożyć plasterek szynki. Złożyć na pół, włożyć do nacięć na bułkach.
W miseczce wymieszać ze sobą, jajko, olej, sól, pieprz, czosnek w proszku, słodką paprykę i natkę pietruszki. Tak przygotowaną mieszanką posmarować bułki. Zapiekać około 20 minut w temperaturze 170 stopni.
Można podać z keczupem.
lukrowanepierniczki
skuter5
Czekoladka 2