Sposób przygotowania:
Kajzerka z iberyjskim, kozim, szynką i pomidorkiem
1) Bułki kajzerki przekrajamy na połówki.
2) Na połówki kajzerek układamy ser iberyjski z mleka koziego, krowiego i owczego i ser kozi.
3) Na sery szwajcarskie kładziemy po plasterku szynki z indyka i szynki swojskiej.
4) Kuleczki mozzarelli kroimy w plasterki.
5) Następnie plasterki mozzarelli układamy na szynkach.
6) Pomidorki myjemy, kroimy na połówki i układamy na mozzarelli.
7) Oliwki nadziewane papryką kroimy w plasterki i układamy na górę.
8) Wkładamy do piekarnika na ok. 10 minut w 180 stopni.
2) Na połówki kajzerek układamy ser iberyjski z mleka koziego, krowiego i owczego i ser kozi.
3) Na sery szwajcarskie kładziemy po plasterku szynki z indyka i szynki swojskiej.
4) Kuleczki mozzarelli kroimy w plasterki.
5) Następnie plasterki mozzarelli układamy na szynkach.
6) Pomidorki myjemy, kroimy na połówki i układamy na mozzarelli.
7) Oliwki nadziewane papryką kroimy w plasterki i układamy na górę.
8) Wkładamy do piekarnika na ok. 10 minut w 180 stopni.