Sposób przygotowania:
Chińszczyzna w sałatce
Makaron chiński zalewamy wrzątkiem ,nakrywamy i odstawiamy na ok 5 min . Następnie odcedzamy z nadmiaru wody i studzimy . Korniszony kroimy w kostkę .Pomidora myjemy kroimy w dużą kostkę .Paluszki krabowe kroimy w paseczki .
Oliwki czarne odsączamy zalewy na sicie kroimy w paseczki .Natkę pietruszki myjemy suszymy i siekamy . Wszystkie składniki mieszamy z zimnym makaronem .Musztardę francuską mieszamy z oliwą ok 1 łyzeczka ,mieszamy .Dodajemy do sałatki .Mieszamy wszystko razem ,łączymy z natka pietruszki ,
Oliwki czarne odsączamy zalewy na sicie kroimy w paseczki .Natkę pietruszki myjemy suszymy i siekamy . Wszystkie składniki mieszamy z zimnym makaronem .Musztardę francuską mieszamy z oliwą ok 1 łyzeczka ,mieszamy .Dodajemy do sałatki .Mieszamy wszystko razem ,łączymy z natka pietruszki ,