piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Chrupiące kanapki.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Kanapki w sam raz do pracy,czy szkoły.

Chrupiące kanapki.

Składniki:

Chrupiące kanapki.

 

Sposób przygotowania:

Chrupiące kanapki.
W garnku roztapiamy 1 kostka masła. bagietkę przełożyć na tablet i polać cała roztopionym i ostudzonym masłem. Na tarce o drobnych oczkach zetrzeć ser mozzarella i obtoczyć w potartym serze. Bagietkę pieczemy w nagrzanym piekarniku w 190 stopniach przez 20 minut. Po wyjęciu bagietki z piekarnika kroimy pod kątem na sztule około 1 cm. Bagietkę smarujemy serkiem mascarpone i posypujemy posiekaną bazylią.

Tagi:

kanapki sery ser