Sposób przygotowania:
Chrupiące poduszeczki z filetu z tilapi
1. Po kupieniu ryby wstawiamy ją do zlewu w durszlaku na jeden dzień, aż się odmrozi. 2. Odmrożoną rybę wycieramy papierowymi ręcznikami(nie moczymy jej). 3. Kroimy rybę w kwadraciki- kawałki takie jak na zdjęciu. 4. Następnie rybę solimy i obtaczamy mąką. 5. Rybę smażymy na patelni, posypując ją przyprawą do ryb. 6. Usmażoną rybę kładziemy na talerz i jeszcze ciepłą można podać z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapusty. (kocham taki obiadek), SMACZNEGO :)
MagdaMM
julcia12437
To nie ma być tak głęboki tłuszcz, bo by była bardzo tłusta ryba. A co do kalorii to jak ktoś się odchudza to nie musi nawet czytać tego przepisu, ani go robić, a co dopiero krytykować ten przepis.