Sposób przygotowania:
Ciasteczka do wina
Na początku proponuje masło lekko zrumienić, dodać cukier, cukier waniliowy i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenie. Następnie z dobrze wyrobionego ciasta utoczyć wałki o średnicy 3 cm i pozostawić je na noc. Oczywiście następnego dnia pokroić na plasterki grubości 1/2 cm i piec na blasze posmarowanej cienko margaryną lub masłem ewentualnie olejem roślinnym i oczywiście posypanej mąką. Piec na złoty kolor. Naprawdę są pyszne gorąco polecam i życzę smacznego:)
zewa
iw1987
elzbieta8960
misia14
iw1987
elzbieta8960
A czy moglabys odpowiedziec na pytanie zewy i moje ?
edytaha
http://www.ciasteczka.net/ciasteczka-do-wina.php
czy tej:
http://mniami.pl/przepis,17657,ciasteczka-do-wina.html
elzbieta8960
iw1987 cos mi sie wydaje ze kopiowanymi przepisami Ty tu kariery nie zrobisz:):)
iw1987
edytaha
No i koń się uśmiał...
elzbieta8960
No tak .....ten sie smieje co ,sie smieje ostatni.....:):):)