Sposób przygotowania:
Ciasteczka Niebo w gębie
Mąkę przesiać na stolnicę, dodać margarynę i posiekać razem, dodać śmietanę, żółtka, cukier waniliowy i cukier puder (łyżkę). Zagnieść ciasto. Zwinąć w folię i schłodzić w lodówce przez około 30 minut.
W tym czasie ubić pianę z 4 białek, dodać 30 dag cukru pudru i dalej ubijać. Wymieszać z ciastem.
Ciasto rozwałkować i wykrawać szklanką ciasteczka. Upiec w piekarniku na złoty kolor. Po wystudzeniu jedne krążek smarować marmoladą i sklejać z drugim. Brzegi obtaczać w polewie czekoladowej i koksie.
W tym czasie ubić pianę z 4 białek, dodać 30 dag cukru pudru i dalej ubijać. Wymieszać z ciastem.
Ciasto rozwałkować i wykrawać szklanką ciasteczka. Upiec w piekarniku na złoty kolor. Po wystudzeniu jedne krążek smarować marmoladą i sklejać z drugim. Brzegi obtaczać w polewie czekoladowej i koksie.