Sposób przygotowania:
Ciasteczka z ciasta francuskiego
Płat ciasta francuskiego rozkładamy na stolnicy, kroimy na kwadraciki w
miarę równej wielkości. Następnie każdy kwadracik smarujemy
roztrzepanym żółtkiem. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na małe
kawałki. Następnie kawałki brzoskwiń układamy na kwadracikach z ciasta
francuskiego, przekładamy na blachę. Wkładamy do piekarnika nagrzanego
do 170*C i pieczemy 10-15 minut ( w zależności od piekarnika).
miarę równej wielkości. Następnie każdy kwadracik smarujemy
roztrzepanym żółtkiem. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na małe
kawałki. Następnie kawałki brzoskwiń układamy na kwadracikach z ciasta
francuskiego, przekładamy na blachę. Wkładamy do piekarnika nagrzanego
do 170*C i pieczemy 10-15 minut ( w zależności od piekarnika).