Sposób przygotowania:
Ciasteczka z kawą zbożową i z jagodami goji
Miękkie masło utrzeć za pomocą miksera z cukrem pudrem i z cukrem waniliowym. Następnie do zmiksowanych z masłem cukrów dodać mąkę, proszek do pieczenia i kawę zbożową i miksować wszystko do połączenia się składników. Brać trochę gotowej, utartej masy, robić z niej kulkę i spłaszczać ją na blaszce od piekarnika wyścielonej papierem do pieczenia. Do rozpłaszczonego kawałka ciasteczkowej masy przykładać foremkę w kształcie sera, dociskać foremkę i odbierać nadmiar ciasta wystający poza foremkę i w ten sposób wycinać wszystkie ciasteczka. W przygotowane, uformowane ciasteczka wciskać po 2 - 3 jagody goji. Blachę z uformowanymi surowymi jeszcze ciasteczkami z dodatkiem jagód goji wstawić do piekarnika nagrzanego do 195 stopni i piec ciasteczka przez 8 minut.