Sposób przygotowania:
Ciasteczka z serduszkiem
Margarynę utrzeć z cukrem, kiedy margaryna będzie wyglądała jak krem dodać do niej przesianą mąkę z sodą i solą, szybko zagnieść ciasto, podzielić na dwie części i do jednej wgnieść kakao, schłodzić około 2 godz. Stolnicę oraz wałek delikatnie podsypać mąką i rozwałkować połowę ciasta(kolor ciasta wedle naszych upodobań) na cieniutki placek, foremką wyciąć ciastka, ułożyć na natłuszczonej blaszce i upiec w gorącym piekarniku na złoty kolor. Drugą część ciasta też cieniutko rozwałkować, wyciąć taki sam kształt ciastek jak wcześniej w każdym ciastku mniejszą foremką wyciąć dziurkę, ciastka jak i te mniejsze wycięte jako środki ciastek ułożyć na blaszce i upiec w gorącym piekarniku, ciastka pieką się dosłownie kilka minut. Zimne całe ciastka posmarować cienką warstwą nutelli i przykryć ciastkiem z dziurką na koniec posypać delikatnie cukrem pudrem.