Sposób przygotowania:
Ciasto czekoladowe z serkiem wiejskim a la brownie
1. Wszystkie składniki przekładamy do miski, następnie blenderem miksujemy na gładkie ciasto.
2. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach około 20 cm x 25 cm.
3. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 40-45 minut. Sprawdzamy suchym patyczkiem czy jest upieczone.
4. Ciasto studzimy, kroimy i podajemy. Smacznego życzę.
Moje rady:
Ciasto można pokroić na około 16 porcji.
2. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach około 20 cm x 25 cm.
3. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 40-45 minut. Sprawdzamy suchym patyczkiem czy jest upieczone.
4. Ciasto studzimy, kroimy i podajemy. Smacznego życzę.
Moje rady:
Ciasto można pokroić na około 16 porcji.