Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane
Jajka obieramy ze skorupek i kroimy na pół. Wyjmujemy żółtka i przekładamy do miseczki, rozgniatamy widelcem.
Kiełbasę kroimy w kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku, kroimy na drobno. Kiełbasę i szczypiorek ( trochę szczypiorku zostawiamy do dekoracji ), majonez wkładamy do miski z jajkami i doprawiamy do smaku. Mieszamy.
Farsz przekładamy do białek i posypujemy szczypiorkiem.
Kiełbasę kroimy w kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku, kroimy na drobno. Kiełbasę i szczypiorek ( trochę szczypiorku zostawiamy do dekoracji ), majonez wkładamy do miski z jajkami i doprawiamy do smaku. Mieszamy.
Farsz przekładamy do białek i posypujemy szczypiorkiem.