Sposób przygotowania:
Ciasto piankowe z kremem karpatka
Mleko skondensowane ubić na sztywno.
Galaretkę rozpuścić w 0,5 litra wody, odstawić do stężenia.
Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu.
Na dużej blasze rozłożyć krakersy, na ciastkach wyłożyć krem karpatka.
Krem przykryć drugą warstwą krakersów.
Na krakersy wyłożyć piankę z mleka skondensowanego.
Wierzch ciasta polać galaretką, odstawić do stężenia w lodówce
Galaretkę rozpuścić w 0,5 litra wody, odstawić do stężenia.
Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu.
Na dużej blasze rozłożyć krakersy, na ciastkach wyłożyć krem karpatka.
Krem przykryć drugą warstwą krakersów.
Na krakersy wyłożyć piankę z mleka skondensowanego.
Wierzch ciasta polać galaretką, odstawić do stężenia w lodówce