Sposób przygotowania:
Ciasto słonecznikowe
Upiec biszkopt z 5 jajek.
Cukier, cukier waniliowy i mleko stopić, potem wsypać słonecznik i prażyć do zarumienienia.Dać wystudzić.
Margarynę utrzeć dodając po łyżce zimnego mleka z puszki.Na końcu wsypać zimny, uprażony słonecznik.
Tak przygotowaną masę wyłożyć na biszkopt, na górę dać herbatniki i polać polewą czekoladową.
SMACZNEGO :)
Cukier, cukier waniliowy i mleko stopić, potem wsypać słonecznik i prażyć do zarumienienia.Dać wystudzić.
Margarynę utrzeć dodając po łyżce zimnego mleka z puszki.Na końcu wsypać zimny, uprażony słonecznik.
Tak przygotowaną masę wyłożyć na biszkopt, na górę dać herbatniki i polać polewą czekoladową.
SMACZNEGO :)