Sposób przygotowania:
Ciasto ucierane z kokosem i jagodami
Jaja wbijamy do miski, dodajemy stewię, ubijamy aż będą puszyste. Dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, miksujemy. Dodajemy proszek budyniowy i olej, dalej miksując. Blachę prostokątną smarujemy masłem i wykładamy papierem do pieczenia. Wylewamy ciasto i posypujemy jagodami. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st na ok 40 min. Po wyjęciu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego :)
![Ciasto ucierane z kokosem i jagodami Ciasto ucierane z kokosem i jagodami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-kokosem-i-jagodami-295119.jpg)
![Ciasto ucierane z kokosem i jagodami Ciasto ucierane z kokosem i jagodami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-kokosem-i-jagodami-295120.jpg)
![Ciasto ucierane z kokosem i jagodami Ciasto ucierane z kokosem i jagodami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-kokosem-i-jagodami-295121.jpg)
![Ciasto ucierane z kokosem i jagodami Ciasto ucierane z kokosem i jagodami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-kokosem-i-jagodami-295122.jpg)