Sposób przygotowania:
Ciasto waniliowo-czekoladowe na biszkoptach z bezą
Śnieżkę ubijamy z mlekiem, wsypujemy cukier waniliowy.
Żelatynę rozpuszczamy i studzimy, jak będzie żelująca łączymy z masą.
Biszkopty przekładamy masą. Nasączamy w mleku i układamy na blaszce wzdłuż biszkoptem do blaszki.
Pozostałością masy polewamy biszkopty.
Masę czekoladową miksujemy z mlekiem.
Żelatynę rozpuszczamy i studzimy, jak będzie żelująca łączymy z masą.
Połowę wykładamy ma masę waniliową.
Układamy beziki.
Wykładamy pozostałą masę.
Posypujemy wiórkami kokosowymi.
Chłodzimy minimum godzinę w lodówce.
Smacznego ;)
Żelatynę rozpuszczamy i studzimy, jak będzie żelująca łączymy z masą.
Biszkopty przekładamy masą. Nasączamy w mleku i układamy na blaszce wzdłuż biszkoptem do blaszki.
Pozostałością masy polewamy biszkopty.
Masę czekoladową miksujemy z mlekiem.
Żelatynę rozpuszczamy i studzimy, jak będzie żelująca łączymy z masą.
Połowę wykładamy ma masę waniliową.
Układamy beziki.
Wykładamy pozostałą masę.
Posypujemy wiórkami kokosowymi.
Chłodzimy minimum godzinę w lodówce.
Smacznego ;)
SylaUla
gosiapiotrek23
;)