Sposób przygotowania:
Ciasto z budyniem
Żółtka oddzielamy od białek. Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy cukier oraz po jednym żółtku cały czas miksując. Następnie dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, dokładnie mieszamy łyżką. Ciasto wylewamy na blachę i pieczemy 30 minut w temp. 180*C.
Następnie budyń przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Ciepły budyń wylewamy na ostudzony biszkopt.
Następnie galaretkę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Gdy będzie tężejąca, wylewamy ją na masę budyniową. Całość wkładamy do lodówki, aby galaretka dobrze stężała.
Następnie budyń przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Ciepły budyń wylewamy na ostudzony biszkopt.
Następnie galaretkę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Gdy będzie tężejąca, wylewamy ją na masę budyniową. Całość wkładamy do lodówki, aby galaretka dobrze stężała.