Sposób przygotowania:
Ciasto z masą śmietanową
Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy je ze szczyptą soli . Następnie dodajemy cukier kryształ ciągle miksując. Dodajemy żółtka jaja. Miksujemy. Następnie dodajemy przesianą mąkę, mieszamy łyżką drewnianą, a na koniec wyciskamy sok z cytryny. Z ciemnym biszkoptem postępujemy tak samo , tylko przed dodaniem cytryny dodajemy kakao. Wykładamy do blaszki o średniej wielkości wyłożonej papierem. Pieczemy w temp 180 stopni. Gotowy biszkopt ładnie wyrównujemy.Śmietanę ubijamy mikserem na jego wolnych obrotach. Już pod koniec ubijania dodajemy cukier i chwilę miksujemy. Dodajemy serek i mieszamy.Biszkopt ciemny nasączony herbatą z cytryną i cukrem przekładamy cienką warstwą masy. Przykrywamy drugim biszkoptem i wykładamy resztę masy. Wygładzamy i obficie posypujemy wiórkami kokosowymi.