iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Cieciorka z jarmużem z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Szybkie bardzo smaczne i zdrowe danie które może zastąpić nam obiad. Pełnowartościowe z dużą ilością witamin i mikroelementów.

Cieciorka z jarmużem z patelni

Składniki:

Cieciorka z jarmużem z patelni

 

Sposób przygotowania:

Cieciorka z jarmużem z patelni
Patelnie mocno rozgrzewamy wlewamy 1 łyżkę oliwy . Czosnek obieramy i dwa ząbki siekamy , dajemy na patelnie, dodajemy odrobinę posiekanej chilli. Mieszamy . Wkładamy pokrojony jarmuż. Mieszamy smażymy chwilkę . Następnie odcedzamy cieciorkę z zalewy i dodajemy na patelnie , mieszamy. Smażymy aż jarmuż zmięknie. Solimy i doprawiamy do smaku. Podajemy z sadzonym jajkiem .