Sposób przygotowania:
Cremoselle z brzoskwinią :
Na patelni rozpuścić masło. Dodać konfiturę brzoskwiniową , kilka pokrojonych czarnych oliwek. Wlać 2-3 łyżki sosu sojowego. Podgrzewać aż sos się zagęści. Doprawić sosem sojowym i pieprzem tak by był słodko-pikantny.
Brzoskwinie obrać delikatnie ze skórki. Przekroić na pół i usunąć pestkę . Każdą połówkę brzoskwini przekroić na dwa plastry. Wierzchnie kawałki brzoskwini ozdobnie ponacinać. Na talerzu ułożyć grubsze plastry brzoskwini , na to przekrojony na pól ser. Przykryć porozcinanymi kawałkami brzoskwini .Posypać pokrojonymi czarnymi oliwkami. Ozdobić zielonym listkiem selera. Oblać wokół sosem.
Brzoskwinie obrać delikatnie ze skórki. Przekroić na pół i usunąć pestkę . Każdą połówkę brzoskwini przekroić na dwa plastry. Wierzchnie kawałki brzoskwini ozdobnie ponacinać. Na talerzu ułożyć grubsze plastry brzoskwini , na to przekrojony na pól ser. Przykryć porozcinanymi kawałkami brzoskwini .Posypać pokrojonymi czarnymi oliwkami. Ozdobić zielonym listkiem selera. Oblać wokół sosem.