Sposób przygotowania:
Czekoladowy mus
Czekoladę pokroić na mniejsze kawałki, wymieszać z kawą i skórką cytrynową i roztopić nad parą.
Do białek dodać szczyptę soli i ubić je na sztywną pianę.
Powoli dodawać cukier i dalej ubijać.
Ubić na sztywno śmietankę.
Wymieszać z pianą z białek.
Po trochu dodawać ostudzoną ale płynną czekoladę.
Mus nałożyć do szklanych pucharków i wstawić na noc do lodówki.
Przed podaniem przybrać bitą śmietaną.
Do białek dodać szczyptę soli i ubić je na sztywną pianę.
Powoli dodawać cukier i dalej ubijać.
Ubić na sztywno śmietankę.
Wymieszać z pianą z białek.
Po trochu dodawać ostudzoną ale płynną czekoladę.
Mus nałożyć do szklanych pucharków i wstawić na noc do lodówki.
Przed podaniem przybrać bitą śmietaną.