KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Delikatna polędwica z smażoną cebulą.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Świeża, delikatna polędwica wołowa.

Delikatna polędwica z smażoną cebulą.

Składniki:

Delikatna polędwica z smażoną cebulą.

 

  • grillowana półsurowa polędwica wołowa,
  • mała cebulka,
  • kilka czarnych oliwek,
  • ostra zielona papryczka,
  • krążek białej cebuli,
  • dobra oliwa,
  • sól, pieprz do smaku,

Sposób przygotowania:

Delikatna polędwica z smażoną cebulą.
Ładny kawałek polędwicy wołowej grillujemy lub obsmażamy z każdej strony po kilka minut, tak aby w środku była surowa. Odstawiamy aby wystygła, kroimy w cienkie plasterki, talerz dekorujemy , papryką, obsmażoną cebulą, białą cebulą, na wszystko układamy plastry polędwicy i czarne oliwki, skrapiamy oliwą, doprawiamy pieprzem i solą,,,, SMACZCNEGO.