beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Deser capucino

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Nie tylko dla miłośników capucino

Deser capucino

Składniki:

Deser capucino

 

 

Sposób przygotowania:

Deser capucino
Każdą z galaretek rozpuścić w 1 1/2 szklanki gorącej wody i zastudzić. Pokroić w kostkę. Pomarańczę obrać i podzielić na części. Jeśli będą zbyt duże przekroić na pół. Kilka brzoskwiń z puszki osączyć i pokroić w ćwiartki. Galaretki i owoce włożyć do pucharków. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szkl gorącej wody i przestudzić. Ubić śmietanę z cukrem i kawą. Dodać tężejącą żelatynę. Wyłożyć na owoce. Udekorować według uznania.

Tagi:

kawa