Sposób przygotowania:
Deser lodowy z sosem
Brzoskwinie wyjmij z syropu.
Odlej 100ml syropu, dodaj 10dag truskawek i gotuj na małym ogniu.
Budyń wymieszaj z 2łyżkami wody. Dodaj do gotującego się sosu.
Przecedź przez sitko.
Brzoskwinie pokrój w kostkę i przełóż do sosu z pozostałymi brzoskwiniami i truskawkami.
Na czterech salaterkach umieść porcje wystudzonego sosu.
Następnie nałóż po jednej kulce lodów.
Odlej 100ml syropu, dodaj 10dag truskawek i gotuj na małym ogniu.
Budyń wymieszaj z 2łyżkami wody. Dodaj do gotującego się sosu.
Przecedź przez sitko.
Brzoskwinie pokrój w kostkę i przełóż do sosu z pozostałymi brzoskwiniami i truskawkami.
Na czterech salaterkach umieść porcje wystudzonego sosu.
Następnie nałóż po jednej kulce lodów.