Sposób przygotowania:
deser owocowo-jogurtowy mrożony
Zmiksować porzeczki czarne i czerwone z dodatkiem arbuza, dodać 100 ml jogurtu naturalnego 1 1 łyżeczkę cukru pudru, dokładnie wymieszać, przełożyć do 2 pojemniczków okrągłych, zamknąć i wstawić na całą noc do zamrażarki, wyjąć ostrożnie, położyć na środku talerz, ozdobić plastrami brzoskwini bez skórki i kawałkami arbuza, na wierzchu każdego deseru położyć listki świeżej melisy.
![deser owocowo-jogurtowy mrożony deser owocowo-jogurtowy mrożony](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-owocowo-jogurtowy-mrozony-54777.jpg)
![deser owocowo-jogurtowy mrożony deser owocowo-jogurtowy mrożony](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-owocowo-jogurtowy-mrozony-54778.jpg)
![deser owocowo-jogurtowy mrożony deser owocowo-jogurtowy mrożony](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-owocowo-jogurtowy-mrozony-54779.jpg)