Sposób przygotowania:
Deserek budyniowy z winogronami i orzechami
Galaretkę przelewamy do pucharków i odstawiamy do lodówki. Winogrona myjemy, osuszamy i kroimy na pół, usuwamy pestki a następnie kroimy na małe kawałki.
Do miski przekładamy budyń i twarożek, miksujemy i dodajemy cukier puder i mielone orzechy, miksujemy.
Do każdego pucharka wkładamy po 2 łyżki masy budyniowej, 1 łyżce pokrojonych winogron,1 łyżce ubitej śmietanki, 1 łyżeczka mielonych orzechów.
Do miski przekładamy budyń i twarożek, miksujemy i dodajemy cukier puder i mielone orzechy, miksujemy.
Do każdego pucharka wkładamy po 2 łyżki masy budyniowej, 1 łyżce pokrojonych winogron,1 łyżce ubitej śmietanki, 1 łyżeczka mielonych orzechów.