Sposób przygotowania:
Deser czekoladowo śmietankowo jagodowy
Owoce wsypujemy do miseczki i pozwalamy im się odmrozić.Śmietanę kremówkę podgrzewamy,ale nie gotujemy. Dokładamy pokrojoną czekoladę. Dokładnie rozpuszczamy. Odstawiamy do ostygnięcia. Przykrywamy folią i wkładamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny. Robimy budyń według przepisu na opakowaniu, dosładzamy miodem, jest delikatniejszy od cukru.Również przykrywamy folią, aby nie zrobił się kożuch. Czekamy aż ostygnie, po czym miksujemy go bardzo dokładnie, co nada mu puszystości. Gdy śmietana się ochłodzi, ubijamy ją na sztywno. Teraz przekładamy wszystkie składniki do pucharków na przemian i wkładamy do lodówki na około godzinę lub dłużej. Taki deser w lodówce można przechowywać 4 dni.