Sposób przygotowania:
Deserek z mascarpone, śmietanki i migdałów
Śmietankę przelewamy do pojemnika i ubijamy na sztywno. Do wysokiego pojemnika wkładamy mascarpone, mielone migdały, cukier waniliowy i miksujemy. Dodajemy połowę rodzynek i ubitą śmietankę, mieszamy aż wszystko się połączy.
Deserek przekładamy do pucharków i wstawiamy do lodówki na 30 minut. Przed podaniem dekorujemy rodzynkami
Deserek przekładamy do pucharków i wstawiamy do lodówki na 30 minut. Przed podaniem dekorujemy rodzynkami
![Deserek z mascarpone, śmietanki i migdałów Deserek z mascarpone, śmietanki i migdałów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-z-mascarpone-smietanki-i-migdalow-527175.jpg)
![Deserek z mascarpone, śmietanki i migdałów Deserek z mascarpone, śmietanki i migdałów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-z-mascarpone-smietanki-i-migdalow-527176.jpg)