Sposób przygotowania:
Dietetyczny kurczak na szybkoPrzygotowanie pieczarek

Umyte i pokrojone w plastry pieczarki smażę na niewielkiej ilości tłuszczu do momentu odparowania wody większej ilości.
Ubicie fileta z piersi z kurczaka

Odmierzony filet z piersi z kurczaka utłukłam i pokroiłam w paski a następnie w kostkę.
Przygotowanie papryki

Umytą i przekrojoną na pół dużą paprykę pokroiłam w paski a następnie w kostkę.
Smażenie

Na patelni z gotowymi już pieczarkami dorzuciłam surowe mięso oraz paprykę.
Duszenie

Podczas duszenia ok 10 minut dorzuciłam przygotowaną wcześniej cukinie.Dodałam przyprawy do smaku oraz przyprawę do leczo ( trzeba rozprowadzic w 250 ml wody) i dodać do warzyw.
efekt końcowy

Pyszne ala leczo podawałam razem z ryżem do smaku