p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

dip czosnkowy do naleśników, tortilli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pikantny dip do dań mięsnych

dip czosnkowy do naleśników, tortilli

Składniki:

dip czosnkowy do naleśników, tortilli

 

  • 6 łyżek majonez,
  • 4 łyżki keczup pikantny,
  • 4 ząbki czosnek,
  • 1 łyżka oliwa,
  • szczypta oregano bazylia,
  • 1 łyżeczka przyprawa do dań Kucharek

 

Sposób przygotowania:

dip czosnkowy do naleśników, tortilli
Do miski włożyć 6 łyżek majonezu i 4 łyżki keczupu pikantnego, dodać 1 łyżke oliwy i dokładnie wymieszać. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do miski, doprawić 1 łyżeczka przyprawy do dań Kucharek, szczyptą bazylii i oregano, dokładnie wymieszać.