kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Dip z wędzonej makreli

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Dip z wędzonej makreli i musztardy

Dip z wędzonej makreli

Składniki:

Dip z wędzonej makreli

 

  • 20 dag wędzonej makreli (bez ości, oczyszczonej ze skóry)
  • 15 ml serka śmietankowego
  • 7 ml jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka musztardy angielskiej
  • 2 łyżeczki soku wyciśniętego z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • szczypta gałki muszkatołowej

Sposób przygotowania:

Dip z wędzonej makreli
Podane składniki dokładnie ze sobą zmiksować. Przyprawić.

Tagi:

beza bezy dip sosy