Sposób przygotowania:
Domowe hamburgery
Do mięsa mielonego dodać przyprawy do smaku, jajko oraz natkę pietruszki i dokładnie wyrobić. Następnie z masy uformować płaskie kotlety-hamburgery, mi wyszło 8 szt. Patelnię grillową skropić olejem i grillować kotlety z obu stron aż się dobrze przyrumienią.
Bułki rozkroić, jeśli mamy zimne można lekko podgrzać na patelni grillowej. Na bułkę położyć kotleta z dodatkami polać keczupem/majonezem, przykryć drugą połówką bułki. I można zajadać.
Bułki do hamburgerów wg tego przepiu: https://gotujmy.pl/bulki-do-hamburgerow,przepisy-bulki-przepis,238547.html
Bułki rozkroić, jeśli mamy zimne można lekko podgrzać na patelni grillowej. Na bułkę położyć kotleta z dodatkami polać keczupem/majonezem, przykryć drugą połówką bułki. I można zajadać.
Bułki do hamburgerów wg tego przepiu: https://gotujmy.pl/bulki-do-hamburgerow,przepisy-bulki-przepis,238547.html