Sposób przygotowania:
Domowe hamburgery z grilla
Na samym początku przygotować sobie składniki potrzebne do zrobienia pysznych hamburgerów.
Umyć i osuszyć sałatę zieloną. Pomidory i ogórki pokroić w plastry. Z papryki usunąć gniazda nasienne, opłukać i pokroić w paseczki. Bułki hamburgerowe przekroić, zawinąć w folię aluminiową i opiekać na grillu około 5 minut.
Składniki na sos wymieszać .
Hamburgery mięsne XXL podpiec na grillu około 5 minut z każdej strony.
Składanie hamburgera;
Na spodzie bułki rozsmarować niewielką ilość sosu, ułożyć liście sałaty strzępiastej, następnie położyć gorącego hamburgera na nim plaster lub dwa pomidora, ogórka i cebuli oraz pokrojoną paprykę, a na samym końcu ponownie ponownie polać sosem. Przykryć drugą połową bułki.
Podawać zaraz po przygotowaniu.
Umyć i osuszyć sałatę zieloną. Pomidory i ogórki pokroić w plastry. Z papryki usunąć gniazda nasienne, opłukać i pokroić w paseczki. Bułki hamburgerowe przekroić, zawinąć w folię aluminiową i opiekać na grillu około 5 minut.
Składniki na sos wymieszać .
Hamburgery mięsne XXL podpiec na grillu około 5 minut z każdej strony.
Składanie hamburgera;
Na spodzie bułki rozsmarować niewielką ilość sosu, ułożyć liście sałaty strzępiastej, następnie położyć gorącego hamburgera na nim plaster lub dwa pomidora, ogórka i cebuli oraz pokrojoną paprykę, a na samym końcu ponownie ponownie polać sosem. Przykryć drugą połową bułki.
Podawać zaraz po przygotowaniu.
gusia1000