Sposób przygotowania:
Domowy sernik z jagodami
Jagody opłukać i odstawić. Żelatynę wymieszać z gorącą wodą aż się rozpuści. Galaretkę przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Do śmietany dodać zimną żelatynę ale jeszcze nie stężoną. Na końcu dodać serki waniliowe.
Masę przełożyć do tortownicy, ułożyć jagody i zalać zimną galaretką. Wstawić na noc do lodówki. Można jeść na drugi dzień.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Do śmietany dodać zimną żelatynę ale jeszcze nie stężoną. Na końcu dodać serki waniliowe.
Masę przełożyć do tortownicy, ułożyć jagody i zalać zimną galaretką. Wstawić na noc do lodówki. Można jeść na drugi dzień.