Sposób przygotowania:
Niby sernik z jagodami
Margarynę posiekać z cukrem, dodać do niej żółtka i przesiana mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kawą, zagnieść szybko ciasto. 3/4 ciasta schłodzić, a 1/4 zamrozić. Białka ubić na sztywno z dodatkiem cukru do dobrze ubitych białek wlać jogurt (cały czas ubijać), wsypać proszek budyniowy i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia na koniec do masy dodać wiórki kokosowe i delikatnie wymieszać.Formę do pieczenia ( 33 cm na 22 cm)na dnie wysmarować margaryną i wyłożyć większą część ciasta po wierzchu posmarować je powidłami i wylać masę jogurtową, jagody wymieszać z 1 łyżką mąki i posypać nimi po masie jogurtowej. Zamrożone ciasto zetrzeć na tarce z grubymi oczkami i powstałymi wiórkami posypać całe ciasto. Piekarnik nagrzać do 180st i piec ciasto około 50 minut po upieczeniu bardzo dobrze wystudzić i dopiero kroić.