Sposób przygotowania:
Domowy smalec z dodatkami
Kiełbasę obieramy z folii i kroimy wzdłuż na pół.Mielimy w maszynce.Cebulę myjemy,obieramy,kroimy w kosteczkę.Na patelni roztapiamy trzy kostki smalcu i wrzucamy cebulę.Rumienimy, następnie dodajemy kiełbasę.Gdy wszystko będzie ciepłe przelewamy do słoików.Wkładamy do lodówki na 3-4 godziny.Smalec z dodatkami gotowy
![Domowy smalec z dodatkami Domowy smalec z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-smalec-z-dodatkami-103799.jpg)
![Domowy smalec z dodatkami Domowy smalec z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-smalec-z-dodatkami-103800.jpg)
![Domowy smalec z dodatkami Domowy smalec z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-smalec-z-dodatkami-103801.jpg)
![Domowy smalec z dodatkami Domowy smalec z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-smalec-z-dodatkami-103802.jpg)
bernika
smakosz 1988
Są gusta i guściki.Nie miałam akurat słoniny,a smalec wbrew pozorom jest smaczny
msewka