Ela Dz

Ela Dz

Złoty Ekspert
[Przepisów: 730]

Drugie życie rosołu.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Stary rosół wcale nie musi zostać pomidorową.

Drugie życie rosołu. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Drugie życie rosołu.

 

 

Sposób przygotowania:

Drugie życie rosołu.
Rosół wyciągamy z lodówki i zbieramy zsiadł tłuszcz. Dodajemy ziemniaki i wszystko razem chwilę gotujemy.. Wyjmujemy mięso i obieramy z kości, rwiemy na drobne kawałki. Całą resztę warzyw miksujemy do uzyskania jednolitego kremu. Doprawiamy pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem, oraz przyprawą do zup jak ktoś lubi. Powstaje dość gęstawy zupa krem, do każdego talerza dorzucamy porcję mięsa. Posypujemy natka...smacznego.
Drugie życie rosołu.
Warzywa z rosołu, ziemniaki i lubczyk chwilę razem gotujemy.
Drugie życie rosołu.
Mięso obieramy z kości i rwiemy na niewielkie kawałki.

Tagi:

mięso