Sposób przygotowania:
Eklerki z kremem
Wodę z margaryną zagotować, dodać mąkę i gotować cały czas mieszając aż ciasto zacznie odchodzić od ścianek naczynia. Odstawić i wystudzić następnie dodawać po jednym jajku miksując Pamiętajcie że kolejne jajko należy dodać gdy poprzednie będzie dokładnie połączone z ciastem.dodać proszek do pieczenia i wymieszać. Ciasto przełożyć do rękawa cukierniczego i wyciskać ciastka długie na około 10 cm. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i upiec na złoty kolor. Ostudzić i potoczyć wierzch ciastek w polewie następnie przekroić na 2 części. Na mleku ugotować budyń i wystudzić. Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem dodać zimny budyń i utrzeć. Na spory ciastek wycisnąć krem workiem cukierniczym i przyłożyć góra z polewą.