Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Fasolka szparagowa w bułce..

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Fasolka szparagowa w bułce z masełkiem smakuje wyśmienicie

Fasolka szparagowa w bułce..

Składniki:

Fasolka szparagowa w bułce..

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa w bułce..
Fasolkę szparagową dokładnie umyć, oczyścić z ostrych końcówek. W garnku zagotować wodę, dodać soli, zagotować. Wsypać oczyszczoną fasolkę i ugotować do miękkości, odcedzić, wyłożyć na półmisek. Na patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą i zrumienić na złoty kolor. Gorącym masełkiem z bułką oblać fasolkę na półmisku. Podawać jako dodatek do obiadu.