Wokalista

Wokalista

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 543]

Faszerowana pierś z kurczaka koncentrate

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszne , szybkie , nie tuczące :)

Faszerowana pierś z kurczaka koncentrate

Składniki:

Faszerowana pierś z kurczaka koncentrate

 

  • 1 połówka pierś z kurczaka,
  • 4 łyżeczki koncentrat pomidorowy,
  • do smaku przyprawa ziołowa do kurczaka Prymat,
  • do smaku pieprz czarny mielony Prymat,
  • do smaku Sól,
  • 1 łyżka olej roślinny

 

Sposób przygotowania:

Faszerowana pierś z kurczaka koncentrate
Fileta myjemy i bierzemy długi ostry nóż nakłuwamy i wbijamy obracając nóż w koło aby powstała dziura.
Uwaga na palce!
następnie faszerujemy koncentratem pomidorowym , kładziemy na sreberko , smarujemy wierzch koncentratem i posypujemy , solą , pieprzem przyprawą, lejemy odrobinę oleju i zawijamy w sreberko.
Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temp. 200sto. na 30min.
Smacznego!