Sposób przygotowania:
Faszerowane jaja w panierce
Ostudzone jajka przekrawamy na pól i wyjmujemy żółtka które rozcieramy łyżeczką, następnie dodajemy do nich cebulę pokrojoną w drobną kostkę oraz szynkę pokrojoną w niewielkie kawałki. Dodajemy majonez oraz chrzan i sól z pieprzem do smaku i dokładnie trzeba wszystko wymieszać, a farsz nałożyć do białek (ściśle). Surowe jajko trzeba roztrzepać widelcem i nafaszerowane jajka moczymy w jajku i bułce tartej (tylko z tej płaskiej strony). Na patelni rozgrzewamy olej a jajka smażymy po 1 stronie tam gdzie jest bułka (smażyłem dosłownie minute, skończyłem układać na patelni a te co były włożone jako pierwsze już były rumiane). Wyciągamy na talerz, a następnie układamy na specjalnym półmisku i dekorujemy szczypiorkiem lub natką pietruszki