Sposób przygotowania:
Faszerowane kiełbaski
Cebulę i czerwoną paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Ser trzemy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy składniki ze sobą.
Kiełbaski rozcinamy wzdłuż uważając aby nie przeciąć jej całkowicie. Wąskim, ostrym nożykiem robimy krótkie nacięcia w poprzek.
Faszerujemy każdą kiełbaskę farszem. Wykładamy na lekko natłuszczoną blaszkę. Spryskujemy oliwą.
Pieczemy ok 20 minut w 190 stopniach.
Smacznego.
Kiełbaski rozcinamy wzdłuż uważając aby nie przeciąć jej całkowicie. Wąskim, ostrym nożykiem robimy krótkie nacięcia w poprzek.
Faszerujemy każdą kiełbaskę farszem. Wykładamy na lekko natłuszczoną blaszkę. Spryskujemy oliwą.
Pieczemy ok 20 minut w 190 stopniach.
Smacznego.