Sposób przygotowania:
Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze
W pierwszej kolejności marynujemy filet. Smarujemy go jedną łyżką musztardy i zostawiamy na kilka godzin.
Brokuła myjemy i dzielimy na mniejsze kawałki. Pieczarki kroimy każdą na pół. Cukinię myjemy i razem ze skórką kroimy na cienkie plasterki.
Mięso parujemy 25 minut. Na 10 minut przed końcem parowania wrzucamy wszystkie warzywa.
Danie gotowe!
Brokuła myjemy i dzielimy na mniejsze kawałki. Pieczarki kroimy każdą na pół. Cukinię myjemy i razem ze skórką kroimy na cienkie plasterki.
Mięso parujemy 25 minut. Na 10 minut przed końcem parowania wrzucamy wszystkie warzywa.
Danie gotowe!
![Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze. Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-marynowany-w-musztardzie-i-warzywa-na-parze-569261.jpg)
![Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze. Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-marynowany-w-musztardzie-i-warzywa-na-parze-569262.jpg)
![Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze. Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-marynowany-w-musztardzie-i-warzywa-na-parze-569263.jpg)
![Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze. Filet marynowany w musztardzie i warzywa na parze.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-marynowany-w-musztardzie-i-warzywa-na-parze-569264.jpg)