Sposób przygotowania:
Filet pod cebulową pierzynką
Filet dzielimy na 2 części. Delikatnie rozbijamy i oprószamy przyprawami. Tak przygotowany smażymy z obu stron do miękkości. Między czasie przygotowujemy cebulową pierzynkę. Cebule obieramy i kroimy w kostkę. Tak przygotowana sparzamy, przelewając ją gorąca wodą. Do gotowej dodajemy musztardę oraz ketchup. Dokładnie mieszamy i doprawiamy. Na usmażone filety wykładamy cebulową masę. Dekorujemy i podajemy.
![Filet pod cebulową pierzynką Filet pod cebulową pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-pod-cebulowa-pierzynka-239258.jpg)
![Filet pod cebulową pierzynką Filet pod cebulową pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-pod-cebulowa-pierzynka-239259.jpg)
![Filet pod cebulową pierzynką Filet pod cebulową pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-pod-cebulowa-pierzynka-239260.jpg)
![Filet pod cebulową pierzynką Filet pod cebulową pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-pod-cebulowa-pierzynka-239261.jpg)