Sposób przygotowania:
Fit Nesq... (czekoladowe kuleczki zbożowe)Masa:

Otręby zmielić na mąkę, a następnie przesypać do miski. Dodać kakao i syrop z agawy. Całość dokładnie połączyć. Olej kokosowy rozpuścić i dodać do reszty składników. Ponownie wszystko wymieszać - tak, aby uzyskać jednolitą konsystencję.
Formowanie:

Z masy uformować małe kuleczki.
Pieczenie:

Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i spryskać olejem. Ułożyć kuleczki i całość wstawić do rozgrzanego piekarnika.
Piec około 7 minut w temperaturze 190 stopniach. Ostudzone kuleczki przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku. (Na początku będą bardzo delikatne, ale potem stwardnieją.)
SylaUla
msewka
monikaT83
mocsłodkości
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2
ciasteczka