Sposób przygotowania:
flądra gotowana na parze z warzywami
• marchew obieramy,
• marchew i cukinie kroimy w długie paseczki obieraczką do warzyw,
• ser kroimy w cienkie paseczki,
• w garnku do gotowania na parze gotujemy przez 10 min rybę i warzywa,
• na talerzu układamy rybę, polewamy oliwą,
• na nią kładziemy warzywa, listki ziół, ser,
• posypujemy potrawę pestkami dyni i polewamy kilkoma kroplami oliwy
• marchew i cukinie kroimy w długie paseczki obieraczką do warzyw,
• ser kroimy w cienkie paseczki,
• w garnku do gotowania na parze gotujemy przez 10 min rybę i warzywa,
• na talerzu układamy rybę, polewamy oliwą,
• na nią kładziemy warzywa, listki ziół, ser,
• posypujemy potrawę pestkami dyni i polewamy kilkoma kroplami oliwy
keks
IwonaF
dusia30
pchelka79