pyszne, mam zamiar kiedyś zrobić, ale chyba prędzej się wybiorę do restauracji, bo nie znajduje potrzebnych składników, zresztą pewnie nie jest łatwe a Iwa na pewno sobie poradzi!
Ja jeszcze nie robiłam sama, ale jadłam ostatnio bardzo pyszne sushi z tuńczykiem pieczonym, który wcześniej był marynowany czy glazurowany w jakimś słodkawym sosie. Było to niebo w gębie. Więc polecam tę wersję dla tych którzy nie lubią zapachu surowego tuńczyka. Wydaje mi się, że widziałam taką wersję sushi bez wodorostów - obtoczone tylko czarnym sezamem. A można też obtoczyć cienko pokrojoną cukinią i wędzonym tuńczykiem, jak na obrazku. A ten obrazek z misiami to dodałam specjalnie dla iwy643
Ale cudo! Czy Iwa dałaby radę? Pewnie jak ją tak będziemy podjudzać to się zaweźmie i pokaże co potrafi A jestem bardzo ciekawa i już trzymam kciuki!
ja ostatnio swoją mamę wyciągnęłam na sushi, spróbowała pierwszy raz i jej posmakowało bardzo, nie sądziła, że surowa ryba może tak dobrze smakować. Mnie np. zapach surowego tuńczyka nie przeszkadza
18 czerwca Międzynarodowy dzień sushi
Obserwuj wątekOdp: Odp: 18 czerwca Międzynarodowy dzień sushi
edytaha
Na pewno Ci się uda
Odp: Odp: 18 czerwca Międzynarodowy dzień sushi
misia5
To trzymam kciuki
Odp: 18 czerwca Międzynarodowy dzień sushi
iwa643
teresa_rm
olmanka
misia5
Aż żal byłby je jeść
misia5
Pewnie, że da radę
zbysiowa
Iwa643, jasne, mam nadzieję że nie da się długo prosić Już nie mogę się doczekać efektów, Iwa do dzieła
bernika
cherry
ja ostatnio swoją mamę wyciągnęłam na sushi, spróbowała pierwszy raz i jej posmakowało bardzo, nie sądziła, że surowa ryba może tak dobrze smakować. Mnie np. zapach surowego tuńczyka nie przeszkadza