Co prawda rzadko piję kawusię (nie trawię smaku odkąd pamiętam), ale gdy konieczność wzywa (pilne zadania + niewyspanie) najlepiej coś lekkiego - herbatniki, ciasteczka korzenne (idealne także do herbatki) ewentualnie kawałek babki. Ciężkim przekładanym masami ciastom mówię stanowcze nie!
To ja proponuję coś na osłodę Małe, słodkie, a tak cieszy
Cieszą oko i na pewno podniebienie
A ja pije drugą kawusię i zajadam Danusię Uwielbiam tego batonika....A D..a rośnie a co tam,żyje sie raz
Jak ja dawno nie widziałam tego batonika. U nas jakoś go nie widzę. Tata zawsze nam ją kupował jak wracał z pracy na kopalni. Musze go poprosić żeby nam kupił
Są w Biedronce
Dawno w niej nie byłam Dobrze wiedzieć, że one tam są
Są,są i to kosztują 99gr za sztukę a dzisiaj patrzyłam w innym markecie i kosztuje 1.39zł to duża róznica,na tak małym batoniku
To ja proponuję coś na osłodę Małe, słodkie, a tak cieszy
Cieszą oko i na pewno podniebienie
A ja pije drugą kawusię i zajadam Danusię Uwielbiam tego batonika....A D..a rośnie a co tam,żyje sie raz
Jak ja dawno nie widziałam tego batonika. U nas jakoś go nie widzę. Tata zawsze nam ją kupował jak wracał z pracy na kopalni. Musze go poprosić żeby nam kupił
Są w Biedronce
A co lubicie do Kawusi??
Obserwuj wątekOdp: A co lubicie do Kawusi??
pietruszka99
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: A co lubicie do Kawusi??
Bahus
natalka1107@o2.pl
Kruche ale mogą być też z cukrem
natalka1107@o2.pl
Netka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
evita0007
Są,są i to kosztują 99gr za sztukę a dzisiaj patrzyłam w innym markecie i kosztuje 1.39zł to duża róznica,na tak małym batoniku
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Marika85
wersja dla leniwych
www.e-piotripawel.pl/zakupywarszawa/towar/sernik-delecta-blyskawiczny-jogurtowy/224832/